Pora na grilla czyli Foodstock BBQ w Fabryce
Dzisiaj (18.05.2014) odbywa się kolejna edycja Foodstocku. Tym razem tematem przewodnim jest grill. Po chwilowej wyprowadzce do Forum Przestrzenie, Foodstock powrócił do klubu Fabryka na Zabłociu.
W zaaranżowanym przed klubem ogródku macie możliwość spróbować, miedzy innymi, burgerów (Krakowski Grillowany Burger i Moo Moo Steak & Burger Club), żeberek (Trzy Kroki w szaleństwo), szaszłyków z kurczaka i warzyw (Etnika, Oriental Spoon), frytek (Frytka Bar), a także włoskiego pieczywa z różnymi farszami (Po prostu rower). Wewnątrz klubu czekają na Was głownie słodkie wypieki i lody (Bonjour Cava, Book me a cookie, La Baguette), kawa (Makiato), ale też wegańskie przysmaki od Otwarte Klatki, Spółdzielni i Zielonego Talerza, wędzone pstrągi z Ojcowa i izraelskie specjały serwowane przez Hamsę.
Mimo utrudnień w ruchu spowodowanych przez Cracovia Maraton, nam udało się dotrzeć do Fabryki w porze brunchu. A Wy, jeśli się pospieszycie, macie szansę załapać się na późny obiad i podwieczorek. Smacznego!





